Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΕΤ – ΟΤΕ


Αθήνα, 7 Μάρτη 2018

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΕΤ – ΟΤΕ

Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο, μέλη της ΠΕΤ – ΟΤΕ, που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες του Σωματείου μας.  Η συμμετοχή όλων κατέδειξε την ανάγκη ύπαρξης ενός ισχυρού και δυναμικού σωματείου.

Θέλουμε να εκφράσουμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ σε κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο που στήριξε την παράταξή μας, τη ¨ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΕΤ – ΟΤΕ¨.  Όλους και όλες που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια μας και δώσαμε μαζί ενωμένοι σα γροθιά τη μάχη των εκλογών.
 
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, γιατί η παράταξή μας στη δεύτερη παρουσία της σε εκλογές κατέγραψε άνοδο των ποσοστών της και ριζώθηκε στη συνείδηση του καθενός η δυναμική και ουσιαστική παρουσία μας στα δρώμενα του σωματείου και η προοπτική της διαφορετικότητας, δίχως κομματικές εξαρτήσεις.

Συνεχίζουμε πιστοί στο μοναδικό μας αξίωμα για το αύριο, τη βελτίωση της ζωής των συναδέλφων με σιγουριά.  Βελτίωση στην οικονομική εξαθλίωση και βελτίωση στις συνθήκες της καθημερινότητας.


Νιώθουμε πιο δυνατοί για να συνεχίσουμε τη μάχη για μια Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με πραγματικές αυξήσεις για όλους, απέναντι στα ψίχουλα της διοίκησης.  Δίνουμε από σήμερα τον αγώνα για να μη συμφωνήσει το Συνδικαλιστικό Κίνημα σε καμία περικοπή θεσμικών μας δικαιωμάτων και παλεύουμε για την εξισορρόπηση των αδικιών που ταλανίζουν κάθε εργαζόμενο.

Από σήμερα Ξανά Μαζί – Ξανά Μπροστά για τις ζωές μας!

Γραμματεία ¨ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΕΤ – ΟΤΕ¨